lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukut 23 & 24

Kun me muutettiin tähän meidän uutern asuntoon, hetin meidän ns keittiö radion roskiin. Siinä oli kasetille sekä cdlle omat soitto mahdollisuudet. Radio oli erittäin vanha että rasvainen. Toivon pukilta uutta radiota koska en tunne että olisin kotona kun sitä "ylimääräistä" ääntä ei kuulu taustalta. 

Mä kuuntelen aika usein radio Novaa. Se on kanava joka on soinut pienestä asti joka aamu ihan iltaan saakka. Siellä on perjantaisin sairaan hyvää juttua + retro perjantai, biisit ❤ joten kuvitellaan nyt tähän se sama laulu jolla julistetaan perjantai tervetulleeksi...peeerjantai perjantai... peerjantai perjantai.. perjantai perrrjanntaiiii!!

Luukusta saame my little ponyn ; pinkie pie

Tänään aamulla aijon keittää puuroa mantelilla ja juua kahvia kardemummalla. Avata lahjat ja nauttia glögiä. Rauhassa ja tunteilla..eiku.. sitähän mä luulin. 

Aamu alkoi kamalalla potkulla suoraan kasvoihin. Siitähän seurasi päänsärkyä. Onneksi mieheni nousi tytön kanssa ylös ja antoi minun hetken potea kipua. Tyttö nukkuu normaalisti omassa sängyssä, ainakin alku yön. Ihan viimeistään aamuyöstä kuulen pienten paljaiden jalkojen läpyttelevän lattiaa meitä kohti. Silloin hän kömpii meidän väliin ja herättää tai jatkaa uniaan poikittain potkien joko minua tai miestäni. Tällä kertaa osui minua kasvoihin. Pöh. 

Vietämme aluksi joulua mieheni siskon luona. Siellä on mieheni "perhe" perheineen. Syömme ja nautimme toistemme seurasta ja tietysti myös avaamme lahjat - ilman pukkia.
Myöhemmin siirrymme minun vanhempien luo jossa sisarusten lisäksi on mummi ja ukki. Jatkamme siellä lahjoilla ja nautimme kuumaa glögiä ja ehkä pari huurteista.
Joulumme poikkeaa edellisistä sillä emme herää aikaisin laittautumaan jotta olisimme jo ensimmäisessä paikassa toivottamassa jouluja klo 11. Emmekä tänä vuonna käyty kaikkia sukulaisia läpi vaan olimme ihan koti paikkakunnalla ja säästämme huomisen vierailuille.


Aaton pakettien lisäksi luukusta paljastui tiikeri kirja joka murisee. 

Hyvää Joulua Rakkaat Lukijani❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi<3